Hovorí sa, že dobrá polievka je grunt do žalúdka. Čo tak zamerať sa práve na ne? Polievka je pre mnohých z nás neodmysliteľnou súčasťou obeda. Má neoceniteľný prínos hlavne teraz na jar, keď náš organizmus potrebuje viac energie. Možno vám zachutí polievka z mletého mäsa. Viera Horáková ju pripravovala s Martou Pilipovou.
Polievka z mletého mäsa Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu polievky z mletého mäsa potrebujeme:
300 gramov mletého mäsa, 100 gramov koreňovej zeleniny, 1 a pol litra vody, jednu cibuľu, 2 lyžice oleja, soľ a petržlenovú vňať .
Mleté mäso zalejte vodou, vidličkou ho roztlačte, osoľte a povarte 15 minút. Koreňovú zeleninu opražte na oleji a pridajte k mäsu.