Polievka z mletého mäsa

Polievka z mletého mäsa

Hovorí sa, že dobrá polievka je grunt do žalúdka. Čo tak zamerať sa práve na ne? Polievka je pre mnohých z nás neodmysliteľnou súčasťou obeda. Má neoceniteľný prínos hlavne teraz na jar, keď náš organizmus potrebuje viac energie. Možno vám zachutí polievka z mletého mäsa. Viera Horáková ju pripravovala s Martou Pilipovou.

Polievka z mletého mäsa Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu polievky z mletého mäsa potrebujeme:

300 gramov mletého mäsa, 100 gramov koreňovej zeleniny, 1 a pol litra vody, jednu cibuľu, 2 lyžice oleja, soľ a petržlenovú vňať .

Mleté mäso zalejte vodou, vidličkou ho roztlačte, osoľte a povarte 15 minút. Koreňovú zeleninu opražte na oleji a pridajte k mäsu.

 

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame