Rezeň netradične

Rezeň netradične

Dnes si s s kuchárom Vladimírom Morochovičom pripravíme rezeň. Nikomu asi toto jedlo predstavovať netreba, ale my vám ponúkneme taký, ktorý vám možno bude chutiť tak, ako Viere Horákovej. Slovo má už Vladimír Morochovič.  

Rezeň netradične Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu rezňa je najvhodnejšie bravčové stehno, alebo karé, prípadne kuracie prsia, či bravčová krkovička. Ak si chcete pochutnať, vyklepané mäso  vložte do marinády, ktorú si pripravíte z mlieka, soli a nakrájanej cibuľky, prípadne mäso natrite majonézou či tatárskou omáčkou. Na 12 hodín nechajte v chladničke odstáť a následne vysmážajte. Zajtra vám ponúkneme recept na pirohy.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame