Po celý tento týždeň budeme spolu s Vladimírom Morochovičom, spoluzakladateľom prestížneho kuchárskeho spolku pripravovať tradičné jedlá v netradičnej úprave. Dnes, spolu s Vierou Horákovou uvaril Vladimír Morochovič kotlíkový guláš, hustú, výdatnú polievku.
Kotlíkový guláš Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu kotlíkového gulášu potrebujete:
Hovädzie a bravčové mäso, bravčovú masť, mletú rascu, mletú červenú papriku, soľ, čierne korenie, cesnak, majoránku a zemiaky.
Cibuľu opražíme do zlatista na bravčovej masti. Pridáme na kocky nakrájané hovädzie mäso, soľ, rascu, cesnak, papriku, zalejeme vodou a dusíme. Po chvíli pridáme bravčové mäso a dusíme ďalej. 15 minút pred dokončením pridáme na kocky nakrájané zemiaky.