Čo tak nechať sa inšpirovať obľúbeným receptom programového riaditeľa Slovenského rozhlasu Michala Dzurjanina, s ktorým počas celého týždňa jeho špeciality varila Janka Bleyová?
Prírodné bravčové rezne s pečeňou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Prírodné bravčové rezne s pečeňou dokážete pripraviť, ak budete mať tieto ingrediencie:
trištvrte kg bravčového karé alebo stehna, 400 g bravčovej pečene, soľ, čierne korenie, olej, cibuľu, mletú rascu, mletú červenú papriku a kečup...
Postup:
Bravčové rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opražíme v oleji, podlejeme ich vodou a dusíme približne 45 minút. Osobitne v oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a pridáme pečeň, pokrájanú na menšie kúsky, dochutíme mletou rascou a mletou červenou paprikou a dusíme, na záver podľa potreby osolíme. Podávame s opekanými zemiakmi a zeleninovým šalátom tak, že kúsky pečene navrstvíme na rezne a pokvapkáme kečupom.