Nasledujúci recept je v rôznych obmenách známy vo viacerých regiónoch. Dnes si ho pripravíme s Katarínou Sedlákovou z Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch. Jeho názov: fraštacká špecialita.
Fraštacká špecialita Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na fraštackú špecialitu potrebujeme: 500 g bravčového mäsa, 4 väčšie sterilizované kyslé uhorky, 4 feferóny, 5 polievkových lyžíc horčice, olej a broskyňu. Bravčové mäso nakrájame na tenké rezance a prudko orestujeme na oleji. Pridáme horčicu a nakrájané kyslé uhorky s feferónmi. Pridáme nakrájanú broskyňu. Podávame v zemiakovej placke. alebo zajedáme chlebom. Vhodný nápoj: pivo alebo víno.