Vianoce sa nezadržateľne blížia a tak gazdinky nakupujú potraviny i suroviny do jedál, ktoré neodmysliteľne k týmto sviatkom patria. Tento týždeň budeme variť s viceprezidentom svetových majstrov kuchárov, Milošom Lachkovičom. Recept na majonézový šalát si zapísala aj Viera Horáková.
Majonézový šalát Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu majonézového šalátu potrebujete:
Varené zemiaky, mrkvu, zeler, sterilizovaný hrášok, kyslú uhorku, cibuľu, horčicu, soľ, vodu z kyslých uhoriek, petržlenovú vňať, soľ, korenie.
Uvarenú zeleninu a zemiaky pokrájame na kocky, pridáme hrášok, uhorky, cibuľu, horčicu, petržlenovú vňať, soľ, korenie, majonézu. Všetko dobre premiešame a prilejeme vodu z kyslých uhoriek.