Ryby v pivnom cestíčku

Ryby v pivnom cestíčku

Tento týždeň varíme, pečieme, dusíme ryby na rôzne spôsoby podľa autorky kuchárskej knihy Kataríny Trgovej. S Beátou Repíkovou teraz vyberáme ryby v pivnom cestičku s droždím. 

Ryby v pivnom cestíčku Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Potrebujeme:
4 rybie filety  , 2 hrnčeky hladkej múky (bezlepkovej)  2 hrnčeky čierneho piva, 10 gramov  čerstvého droždia, soľ, čierne mleté korenie. 

Postup: múku vyšľaháme s pivom , vytvoríme tak cesto do ktorého pridáme  droždie a soľ.  Odložíme do chladu na cca dve hodiny,
Ryby poprášime korení, obalíme  v pivnom cestíčku a vyprážame na oboch stranách na olivovom oleji. Položíme na utierku aby sme ich zbavili zbytočného oleja a podávame so zeleným šalátom.     

Autorka: Beáta Repíková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame