Dnes pripravujeme rybie filety s krustou a zeleninové hranolčeky. S Katarínou Trgovou, ktorá je aj autorkou kuchárskej knihy pre alergikov, je už v našej rozhlasovej kuchyni Beáta Repíková.
Filet s krustou a zeleninové hranolčeky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Tak si zopakujme, čo všetko potrebujeme na filety s krustou a zeleninové hranolčeky:
4 filety, 100 gramov mandlí, údená mletá červená paprika , soľ, koreňová zelenina.
Postup: Koreňovú zeleninu nakrájame na hranolčeky, premiešame s olivovým olejom a dáme piecť do zapekacej misy, pečieme cca pol hodinu.
Rybu osolíme z oboch strán, posypeme so zomletými mandľami do ktorých primiešame červenú papriku, dáme do zapekacej misy a pečieme približne 12 minút.