ME vo futbale 21 ročných

Filet s krustou a zeleninové hranolčeky

Filet s krustou a zeleninové hranolčeky

Dnes pripravujeme rybie filety s krustou a zeleninové hranolčeky. S Katarínou Trgovou, ktorá je aj autorkou kuchárskej knihy pre alergikov, je už v našej rozhlasovej kuchyni Beáta Repíková.   

Filet s krustou a zeleninové hranolčeky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tak si zopakujme, čo všetko potrebujeme na  filety s krustou a zeleninové hranolčeky:
4 filety, 100 gramov mandlí, údená mletá červená paprika  , soľ,  koreňová zelenina.
Postup:  Koreňovú zeleninu nakrájame na hranolčeky, premiešame s olivovým olejom a dáme piecť do zapekacej misy, pečieme cca pol hodinu.
Rybu osolíme z oboch strán, posypeme  so zomletými mandľami do ktorých primiešame červenú papriku, dáme do zapekacej misy a pečieme približne 12 minút.

Autorka: beáta Repíková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie 16:59

Práve vysielame