Aj vy máte niekedy pocit, že stále dookola varíte tie isté jedlá? Čo tak vyskúšať nové recepty.
Viera Horáková ochutnala netradične pripravené cestoviny ala bologneze, ktoré navaril riaditeľ Gurmán festu Drahoslav Nackin.
Netradičné cestoviny z Bolone Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme pančetu - špeciálnu taliansku slaninku, ale môže byť aj gazdovská, cibuľu, stonkový zeler mrkvu, mäkkú klobásku, mleté hovädzie a bravčové mäso, prepasírované rajčiny, soľ, korenie, parmezán a cestoviny
Postup:
Nakrájanú slaninku, cibuľu a zeleninu podusíme na oleji. Pridáme klobásku, po chvíli aj mleté mäso a spolu urestujeme. Môžeme podliať vývarom , pridáme bobkový list a na záver prepasírované rajčiny.