Netradičné cestoviny z Bolone

Netradičné cestoviny z Bolone

Aj vy máte niekedy pocit, že stále dookola varíte tie isté jedlá? Čo tak vyskúšať nové recepty.
Viera Horáková  ochutnala netradične pripravené  cestoviny ala bologneze, ktoré navaril  riaditeľ Gurmán festu Drahoslav Nackin.

Netradičné cestoviny z Bolone Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme pančetu - špeciálnu  taliansku  slaninku, ale môže byť aj gazdovská, cibuľu, stonkový zeler mrkvu, mäkkú klobásku, mleté hovädzie a bravčové mäso, prepasírované rajčiny, soľ, korenie, parmezán a cestoviny
Postup:
Nakrájanú slaninku, cibuľu a zeleninu  podusíme na oleji. Pridáme klobásku, po chvíli aj  mleté mäso a spolu urestujeme. Môžeme podliať vývarom     , pridáme bobkový list   a na záver prepasírované rajčiny.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame