Vajíčková nátierka s tvarohom a tuniakom

Vajíčková nátierka s tvarohom a tuniakom

Kuchyňa bola už v detstve pre neho „akási  objavovaňa“ a miesto na experimentovanie. Rád vymýšľal nové recepty a napokon, veľmi mladý odišiel variť aj do zahraničia. Miroslav Lenko - nepromovaný, ale vynikajúci kuchár – nám počas celého týždňa bude pripravovať pokrmy, ktoré preverili čas a najmä jeho priatelia a rodina. Asistovať v kuchyni mu bude Janka Bleyová.

Vajíčková nátierka s tvarohom a tuniakom Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


POTREBUJEME:
250 g – nízkotučného  tvarohu
1 veľkú lyžicu - majonézy
1 plnú lyžičku – kremžskej  horčice
100 g - konzervovaného tuniaka  (zliaty)
 4  natvrdo uvarené vajcia 
2 ks - kyslé uhorky
2 ks - jarnej cibuľky
soľ a čerstvo namleté korenie

POSTUP:
Do misy dajte tvaroh, majonézu, horčicu, mäso z tuniaka, vajíčka nakrájané na kocky, jarné cibuľky aj so zelenou časťou nakrájané nadrobno, kyslé uhorky nakrájané na malé kocky, zmes osoľte a okoreňte a jemne premiešajte. Chlieb na sucho opražte na panvici. Pochúťku napokon ozdobíme nadrobno nakrájanou pažítkou...

Autor: Janka Bleyová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame