Vysmážaná špargľa vo vínnom cestičku

Vysmážaná špargľa vo vínnom cestičku

Po celý tento týždeň sme vám ponúkali jedlá zo špargle. Dnes to bude vysmážaná špargľa vo vínnom, alebo pivnom cestíčku. Viera Horáková ju pripravovala s ambasádorom Slovenska vo svetovom inštitúte gastronómie Milošom Lachkovičom.

Vysmážaná špargľa vo vínnom cestičku Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu tohto receptu potrebujeme: Hlavičky zo zelenej špargle, mlieko, soľ, vajíčka, hladkú múku, pivo, alebo víno, bylinky a olej na vysmážanie
Postup:
špargľu uvaríme v slanej vode, necháme odkvapkať a zo všetkých spomínaných ingrediencií si pripravíme cestíčko, do ktorého špargľu obalíme a následne vysmažíme.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame