Špargľové košíčky

Špargľové košíčky

Ak patríte medzi ľudí, ktorí obľubujú  špargľu, potom vám  aj dnes ulahodíme.  Spolu s Vierou Horákovou a kuchárom Milošom Lachkovičom sme si už pripravovali krémovú špargľovú polievku či špargľu na spôsob Cézar Augustus a teraz  to budú špargľové košíčky.  

Špargľové košíčky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu špargľových košíčkov potrebujeme:
Špargľu, šľahačku, mlieko, maizenu, vajíčka, bravčovú masť na vymastenie formičiek, soľ, muškátový oriešok a petržlenovú vňať.
Postup:
Uvarenú špargľu rozmixujeme s mliekom a vajíčkami, pridáme maizenu, šľahačkovú smotanu, soľ, muškátový oriešok, petržlenovú vňať a všetko spolu zamiešame.
Vymastené tortičky naplníme touto masou do dvoch tretín a pečieme 40 minút pri teplote 160 stupňov.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame