Varím, varíš, varíme...
Prísady: 2 cibule, mleté mäso – podľa chuti, hotova omáčka alebo kečup, ryža, fazuľa, kukurica, placky – lokše, jogurt a majonéza, šalát (napr. rukola), korenie podľa chuti (majoránka, paprika, čierne korenie...)
Postup: očistíme dve cibule a dáme na panvicu upražiť do zlatista, pridáme mäso a krátko orestujeme, pridáme kečup alebo hotovú omáčku, dodáme kukuricu, fazuľu a uvarenú ryžu ochutíme koreninami, všetko zmiešame, na zjemnenie chuti dáme jogurt a majonézu a zasypeme pokrájaným šalátom. Na druhej panvici rozpálime trochu oleja, opečieme placku – lokšu z oboch strán, nasypeme postrúhaný syr a pridáme mäsovú zmes. Stočíme do rolky a konzumujeme.
Mexické tortily Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.