Kyslá kapusta s hríbami

Kyslá kapusta s hríbami

Hríby sú výborné dochucovadlo a kyslá kapusta zasa zdrojom vitamínov. No a keď to všetko spojíme spolu s ďalšími ingredienciami , vznikne chutné jedlo. S Danielou Chupáčovou sa zhovárala Viera Horáková.

Kyslá kapusta s hríbami Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu kyslej kapusty s hríbami potrebujeme:
kyslú kapustu, dubáky, bobkový list, nové korenie, sladkú smotanu, trocha múky a maslo.
Kyslú kapustu, dubáky, bobkový list, nové korenie povaríme do mäkka. Zahustíme smotanou, ktorú  sme zmiešali s hladkou múkou. Necháme povariť a pridáme  trocha masla.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame