18.12.2013
Potrebujeme: 3 balenia karamelového pudingu v prášku, 125 g tuku na pečenie, 1/2 pohára hnedého cukru, 1 vajce, 1 a 1/2 pohára hladkej múky, 1 čajová lyžička sódy bikarbóny, 1 čajová lyžička mletého zázvoru, 1/2 čajovej lyžičky škorice
Postup: Z pudingu, tuku, cukru, vajca, múky, sódy bikarbónu, zázvoru a škorice vypracujeme hladké cesto. Sformujeme do gule, zabalíme do igelitu a necháme asi hodinu stuhnúť v chladničke. Cesto na pomúčenej doske na tenko rozvaľkáme, povykrajujeme ľubovoľne tvary a preložíme ich na plech s papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 10 minút. Po upečenú ľubovoľne zdobíme.
Oľga z Trenčína