To najlepšie na koniec. Poviete si možno pri poslednom jedle nášho kulinária, v ktorom sme vám od pondelka ponúkali recepty študentov strednej školy obchodu, služieb a gastronómie z Trnavy. Aj ten posledný nahral Michal Herceg.
Lievance z cícera, kyslej kapusty a zemiakov Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Suroviny: 1 konzerva cícera, 1 šálka kyslá kapusta,1 šálka nastrúhaných zemiakov, cesnak, majorán, mleté čierne korenie, soľ, špaldová múka, olej
Postup: V hlbokej mise zmiešame zmixovaný cícer, posekanú kyslú kapustu, zmixované zemiaky i so šťavou. Hmotu dochutíme posekaným cesnakom, majoránom, soľou, korením a ak je riedka, zahustíme špaldovou múkou. Rozohrejeme panvicu, jamky potrieme olejom a plníme dvoma lyžicami hmoty, pečieme z oboch strán.