4.12.2013
Suroviny: 3 smotany na šľahanie, 2 plechovky mandariniek, 2 vanilkové pudingy nevarené, okrúhle piškóty, šálka kávy, granko
Postup: Tortovú formu vyložíme súvislou formou piškót. Piškóty polejeme vychladnutou kávou, prípadne šťavou z mandariniek. V hlbšej uzatvárateľnej miske zmiešame 2 pudingy, 2 konzervy mandariniek aj so šťavou a 2 smotany. Nádobu uzavrieme a trasieme ňou, pokiaľ nedostaneme pevnú masu. Túto hmotu natrieme na piškóty a tortu dáme stuhnúť do chladničky. Na ďalší deň natrieme na vrch vyšľahanú smotanu a vytvoríme ďalšiu vrstvu. Opäť necháme stuhnúť v chlade aspoň hodinu. Pred podávaním môžeme ešte posypať grankom.
Katarína Škrobáková