Bravčová pečeň v kaiserkách

Bravčová pečeň v kaiserkách

3.12.2013

Suroviny: 2 žĺtky, 1 PL horčice, soľ, 1 PL majzeny, 1 strúčik cesnaku, slanina, bravčová pečeň, 1 baklažán, kúsok oštiepku, kaiserky, cibuľa

 

Postup: Pečeň odblaníme a pokrájame na rezance. Zmiešame s 2 žĺtkami, horčicu, soľ a majzenu. Speníme pokrájanú cibuľu spolu s cesnakom, pridáme slaninu pokrájanú na rezance a opražíme. Následne pridáme mäsovú zmes a podusíme. Medzitým vydlabeme kaiserky a plníme touto zmesou. Solíme hneď na začiatku. Na vrch kaiserky dáme opražený baklažán obalený v múke, posypeme postrúhaným oštiepkom a necháme 10 minút zapiecť v rúre.

Helena z Bratislavy

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame