Kyslá kapusta je, ako sa hovorí, vitamínovou bombou. Preto vám dnes ponúkneme recept, ktorého je súčasťou. Haruľu s kyslou kapustou a hríbikmi pripravovala Viera Horáková s kuchárom svetového mena, Milošom Lachkovičom.
Haruľa s kyslou kapustou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu harule s kyslou kapustou potrebujeme:
4 stredne veľké surové zemiaky, mlieko, vajíčko, hladká múka, soľ, cesnak, majoránka a olej na vysmážanie.
Prípravu harule zvládne asi každá gazdinka, tak si pripravme plnku.
Kyslú kapustu opražíme na lyžičke masti, pridáme šampiňóny, červenú papriku, soľ, korenie podľa chuti.
Podávame s haruľou a postrúhaným syrom.
Zajtra si pripravíme plnené kuracie vykostené stehná s kyslou kapustou, preliate smotanou.