Dnes si pre vás pripravil majster kuchár Miloš Lachkovič veľmi chutný recept. Palacinky plnené mäsom a preliate hríbovou omáčkou. Zapísala si ho aj Viera Horáková.
Palacinky plnené mäsom Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Z hladkej múky, vajíčka a mlieka si pripravíte palacinky. Na plnku potrebujete 250 g mletého mäsa, petržlenovú vňať, 1 vajce, soľ, korenie.Touto zmesou potriete polovicu palacinky, preložíte, a v troj obale vysmažíte na masti, alebo oleji.
No a ako si pripravíte omáčku? Na cibuli upražíme hríbiky, zalejeme vývarom, keď sú hríby mäkké, rozmixujeme , zjemníme šľahačkou a troškou masla. Dobrú chuť
Zajtra si pripravíme haruľu s kyslou kapustou.