Palacinky plnené mäsom

Palacinky plnené mäsom

Dnes si pre vás pripravil majster kuchár Miloš Lachkovič veľmi chutný recept. Palacinky plnené mäsom a preliate hríbovou  omáčkou. Zapísala si ho aj Viera Horáková.

Palacinky plnené mäsom Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Z hladkej múky, vajíčka a mlieka si pripravíte palacinky. Na plnku potrebujete 250 g mletého mäsa, petržlenovú vňať, 1 vajce, soľ, korenie.Touto zmesou potriete polovicu palacinky, preložíte, a v troj obale vysmažíte na masti, alebo oleji.

No a ako si pripravíte omáčku? Na cibuli upražíme hríbiky, zalejeme vývarom, keď sú hríby mäkké, rozmixujeme , zjemníme šľahačkou a troškou masla. Dobrú chuť

Zajtra si pripravíme haruľu s kyslou kapustou.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame