Keď máte pocit, že by ste tento týždeň privítali niečo ľahšie, bezmäsité, ponúkame vám niekoľko receptov kuchára, oceneného titulom Majster kuchár sveta. Plnené šampiňóny s Milošom Lachkovičom pripravovala Viera Horáková.
Plnené šampiňóny Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu plnených šampiňónov potrebujeme:
8 hlavičiek stredne veľkých šampiňónov
4 vajíčka
6 plátkov syra
trocha kôpru
a hladkú múku, vajíčko a strúhanku na vysmážanie
Postup:
šampiňóny umyjeme, odrežeme nožičky a vajíčka uvaríme na tvrdo. Nožičky zo šampiňónov, syr a vajíčka nakrájame na kocky, pridáme kôpor a touto hmotou naplníme šampiňón. Druhým ho prikryjeme, prepichneme špáradlom a vysmažíme. Zajtra si pripravíme palacinky plnené mäsom, preliate hríbovou omáčkou.