V tohto týždňovom Kulináriu sme sa už doteraz presvedčili, že doma sa dá nenáročne vyrobiť aj maslo, čerstvý syr, či jogurt. Dôležité je však čerstvé mlieko od farmára alebo z blízkeho družstva. Dnes si pre Vás Tatiana Šušková s Hankou Sekulovou prichystali recept na sladkú pochúťku.
Kefírový puding Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na kefírový puding z kefíru potrebujeme:
1 dávka kefírového mlieka, 1 zrelé avokádo, 2 zrelé sladké banány, prípadne zrelá škorica alebo kakao. Všetky suroviny spolu rozmixujeme do hladka a posypeme škoricou. Puding je sladký, veľmi chutný, s mierne kyslastou príchuťou. Kto preferuje sladšie chute, môže si pridať trochu medu alebo sirupu.