Kurča je neoddeliteľnou súčasťou jedálneho lístka. Či už vysmážané, na smotane, alebo pečené. Ak sa ho dnes chystáte pripraviť, skúste plnené. S Elenou Živicovou sa zhovárala Viera Horáková.
Plnené kuriča Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu plnky potrebujeme:
rožky, mlieko, vajíčka, pečienku, cibuľu, cesnak, soľ, korenie.
Rožky si nakrájame na kolieska, osolíme, okoreníme. Na masti speníme cibuľku, osmažíme pečienku, zalejeme mliekom, pridáme vajíčka a zmiešame s rožkami. Pridáme cesnak a môžeme zapiecť, alebo zmesou naplníme kuriatko.
Zajtra si upečieme chutné pagáčiky.
Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay