Aj tradičné jedlá sa dajú pripravovať netradične. Tento týždeň nás o tom presviedča Viera Marková z Borského Miluláša. Recepty zapísala Viera Horáková.
Poľský cestovinový šalát
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu poľského cestovinového šalátu potrebujeme:
400 gramov cestovín mušličky, 1 konzervu kukurice, ananás, zeler, šunkovú salámu, cibuľu, uvarené vajíčka, sterilizované uhorky, horčicu, majolku alebo jogurt, soľ a korenie
Postup: Do uverených cestovín pridáme kukuricu, ananás nakrájaný na kocky, šunkovú salámu, cibuľu, vajíčka, uhorky, horčicu, soľ, korenie a nakoniec vmiešame majolku, alebo jogurt.
Zajtra budeme pripravovať Svadobnú sviečkovú