Aj tradičné jedlá sa dajú pripravovať netradične. Tento týždeň vás o tom presvedčí Viera Marková z Borského Mikuláša. Dlhé roky varieva na svadbách , ale mnohým jedlám dáva nový šat. Spolu s Vierou Horákovou dnes pripravia cukinovú kapustu.
Cuketová kapusta Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Ak ste si recept na cukinovú kapustu nestihli zapísať, zopakujeme vám ho.
Potrebujete: jednu stredne veľkú hlávkovú kapustu, 3 menšie cukety, 1 veľkú cibuľu, soľ, ocot, 2 polievkové lyžice oleja, 3 polievkové lyžice cukru na prípravu karamelu.
Postup: Kapustu cukety aj cibuľu si na jemno nastrúhame, osolíme. Na panvici si do ružova upražíme 3 lyžice cukru, pridáme trocha vody , pridáme kapustu s cuketou a cibuľou a necháme podusiť, na záver dochutíme octom
Zajtra vám ponúkneme recept na karlovarskú rolku.