Tento týždeň sme v kuchyni bratislavského hostinca neďaleko Štrkoveckého jazera a v tomto trende budeme pokračovať aj v nasledujúcich minútach. Kto má rád cestoviny a divinu, mal by teraz zbystriť pozornosť. So zástupcom šéfkuchára Petrom Kadlečíkom sa rozprával Miroslav Würfl.
Cestoviny s divinou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
100 g sviečkovej z jeleňa
40 g cibule
1 struk cesnaku
40 g mrkvy pokrájanej na tenké pásiky
1 deci divinového vývaru
100 g cestovín ( taglietelle )
soľ, korenie, majorán
Postup:
Dáme si variť vodu na cestoviny, medzitým si na rozpálenej panvici opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme struk cesnaku, 100 gramov sviečkovej pokrájanej na tenké pásiky spolu s mrkvou. Spolu to restujeme asi 3 minúty na prudkom plameni. Potom zmes podlejeme divinovým vývarom a necháme ju redukovať.. Pridáme uvarené cestoviny, dochutíme soľou, korením a majoránom... Všetkým poslucháčom želáme dobrú chuť !!