Gaspačo

Gaspačo

Tento týždeň vám šéfkuchár Daniel Hrivňák ponúkol recept na rybaciu polievku a pochutili sme si aj na jahodovej. Dnes spolu s Vierou Horákovou ponúknu gaspačo:

Gaspačo Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak ste si recept na chutné gaspačo nestihli zapísať, radi vám ho zopakujeme: Na jeho prípravu potrebujete:
čerstvú zeleninu, bazalku, cesnak a paradajkový džús, soľ, korenie. Postup:
Do mixéra vložíme papriky, paradajky,  uhorky, pridáme paradajkový džús, podľa potreby môžeme priliať trocha vody. Všetko rozmixujeme, pridáme  bazalku, cesnak, olivový olej. Želáme dobrú chuť.
Zajtra budeme pripravovať luskovú polievku.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame