Vyprážaný tofu rezeň

Vyprážaný tofu rezeň

Na Veľký piatok cirkvi veriacim kresťanom odporúčajú nielen nekonzumovať mäso, ale sa aj v jedle obmedzovať. Hlad možno podľa Mareka Kundisa prekonať alebo pitím vody, či skôr zameraním pozornosti na inú činnosť. Napríklad na čítanie literatúry a rozjímanie. Príprava dnešného obedu  bude veľmi jednoduchá. Použijeme surovinu, ktorú sme u nás objavili pomerne nedávno. Recept pravoslávny kňaz prezradil Ivete Pospíšilovej.

Vyprážaný tofu rezeň Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zopakujeme si recept na Vyprážaný tofu rezeň.

Potrebujeme:

biele tofu, vodu, múku, soľ, olej, prípadne strúhanku a ovsené vločky.

Postup:

Z vody a múky si pripravíme jednoduché cesto, v ktorom obalíme posolené tofu a vyprážame na oleji. V prípade, že tofu chceme obaliť strúhankou, najskôr ho obalíme vo vločkách, ktoré vytvoria pevný obal a potom vložíme do strúhanky.

Autorka: Iveta Pospíšilová; Ilustr. foto 621hjmit

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame