Kyslá kapusta s hríbami

Kyslá kapusta s hríbami

Hríby sú výborné dochucovadlo a kyslá kapusta zasa zdrojom vitamínov. No a keď to všetko spojíme spolu s ďalšími ingredienciami, vznikne chutné jedlo. S Danielou Chupáčovou sa zhovárala Viera Horáková. 

Kyslá kapusta s hríbami Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu kyslej kapusty z hríbami potrebujeme:

kyslú kapustu, dubáky, bobkový list, nové korenie, sladkú smotanu, trocha múky a maslo.

Kyslú kapustu, dubáky, bobkový list, nové korenie povaríme do mäkka. Zahustíme smotanou, ktorú  sme zmiešali s hladkou múkou. Necháme povariť a pridáme  trocha masla.

Zajtra vám ponúkneme recept na slivkovú polievku.

Autorka Viera Horáková; Ilustr. foto: Niekverlaan

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame