Zimná polievka

Zimná polievka

Sú jedlá, ktoré viacej chutia v lete, iným dávame prednosť napríklad v zime. Hovorí sa, že dobrá polievka je grunt do žalúdka. Viere Horákovej to potvrdila Anna Petrová, majsterka vo varení polievok:

Zimná polievka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na prípravu zimnej polievky potrebujeme:

1 pár údenej klobásky, 2 hrste sušených hríbov, 1 petržlen, 1 mrkvu, cibuľku, červenú papriku a petržlenovú vňať.

Najprv  si uvaríme vopred namočené hríby spolu s klobáskou. Neskôr pridáme postrúhaný petržlen, mrkvu. Na záver pripravíme zápražku. necháme povariť a dochutíme petržlenovou vňaťou.

Zajtra si pripravíme kyslú kapustu s hríbami

Autorka: Viera oráková; Ilustr. foto: Pexels

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame