Zajačí guláš

Zajačí guláš

Tento týždeň nás hostia v Plavých Vozokanoch. A ponúkajú nám samé mäsité recepty. Zhodou okolností sa dnešný kuchár volá Milan Mesár, takže aké mäsko to bude? Na to sa už pýta Michal Herceg. Ešte malý návrh. Pri tomto recepte by gazdinky mohli sporák prepustiť aj svojim mužom a trochu si oddýchnuť.

Zajačí guláš Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Postup: Zajaca si rozkrojíme a dáme ho variť do vody. Pridáme mrkvu, petržlen, celé čierne korenie a soľ. Keď sa zajac dovára, pridáme zemiaky pokrájané na kocky, ktoré zapražíme červenou paprikou do bielej masti. Podávame s chlebom.

Autor: Michal Herceg Ilust. foto: Romi

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame