Recepty, ktoré vám skúsená kuchárka Gitka Strihovská spolu s Tatianou Šuškovou ponúka tento týždeň, sú rýchle a nenáročné na prípravu. Čo teda robí, keď si ušetrí čas v kuchyni?
Pochúťka z patizónu či cukety
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Tak sme radi, že sme sa tento týždeň mohli receptami pani Gitky Strihovskej z Bratislavy inšpirovať naopak my.
A tu máme dnešný ďalší letný, rýchly recept na pochúťku z patizónu či cukety: Patizón alebo cuketu nakrájame na centimetrové plátky, posypeme vegetou a sušeným cesnakom, necháme odstáť a na panvici rýchlo opražíme do zlatista. Podávame s kyslou smotanou alebo jogurtom a varenými zemiakmi. Dobrú chuť!