Redaktorka Iveta Pospíšilová si cestoviny pripravuje veľmi často, pretože sú rýchlo uvarené a chutné. Čo myslíte, patria aj do jedálnička Jána Hubinského, ktorý sa venuje fitnes a je odborníkom na zdravý životný štýl? V debate o ďalšom recepte to prezradil nielen Ivete Pospíšilovej, ale, samozrejme, aj vám.
Špagety s tofu
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Zopakujme si rýchly a jednoduchý recept, ktorý Ján Hubinský odporúča pripraviť si aj ráno do práce. Potrebujeme celozrnné špagety, balíček tofu, cibuľu, cesnak, paradajkovú šťavu, koreniny, bazalku, olivový olej, sezónnu zeleninu - napríklad baklažán, papriku, paradajky.
Postup: Uvaríme si špagety. Na panvici opražíme cibuľku, podľa chuti prípadne aj cesnak. Zamiešame spolu s nadrobno pokrájanou zeleninou do vopred pripravenej paradajkovej omáčky. Na chvíľu zohrejeme, aby malo všetko rovnakú teplotu. Podávame buď všetko zmiešané v jednej panvici, alebo na špagety naberačkou servírujeme omáčku. Tofu roztlačíme vidličkou a posypeme ním špagety. Ozdobíme lístkami bazalky alebo čerstvými paradajkami, či paprikou. Zo šalátových alebo špenátových listov v dressingu si môžeme pripraviť výstelku, do ktorej servírujeme hotové jedlo.
Zajtra si pripravíme posledný recept z kuchyne Jána Hubinského - rizoto s tofu a pestom z medvedieho cesnaku.