Reštaurácie a terasy sa v týchto pekných dňoch zapĺňajú návštevníkmi, ktorí akoby chceli dohnať dlhú vynútenú prestávku a trochu sa oslobodiť od domáceho varenia. Stolovanie v reštaurácii pod taktovkou skúseného šéfkuchára a ochotného personálu však nie je len o jedle.
Hovorili sme o tom aj v minulotýždňovom Kulináriu, keď sme v rámci Letnej edície Zimného festivalu jedla, ktorý trvá do 18. júla, navštívili niektoré z festivalových reštaurácií.
Tatiana Šušková sa jedného z jeho organizátorov Radoslava Nackina spýtala ako si vybrať dobrú reštauráciu.
Ako si vybrať dobrú reštauráciu Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
V minulotýždňovom Kulináriu sme v rámci Letnej edície Zimného festivalu jedla, ktorá má po dlhej prestávke opäť prilákať návštevníkov do reštaurácií nielen navštívili rôzne kuchyne reštaurácií, ale na Facebooku Rádia Regina Západ sme sa Vás aj pýtali, čo u vás zaboduje pri návšteve reštaurácie. Z množstva odpovedí sme vybrali tri originálne a ich autorom posielame festivalový balíček.