Hygiena, hygiena, hygiena - práve tá sa v čase šírenia koronavírusu neustále pripomína a vyzdvihuje. Prísne hygienické návyky sú totiž cestou, ako sa nákaze a ochoreniu Covid 19 vyhnúť. Celá spoločnosť prijíma najrôznejšie opatrenia v snahe bojovať s nákazou, a obchody či potravinári nie sú výnimkou. Jedným z krokov v nich je aj sprísnená hygiena. Očakávanie, že všetky potraviny budú v tejto situácii zabalené, sa však nenaplní. Viac vie Jana Obrancová.
Je narábanie s pečivom rizikové? Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Niektorí ľudia v obave z vírusu pečivo mrazia v presvedčení, že tak by prípadný vírus na ňom zničili. Podľa odborníkov to však nefunguje - v Číne sa vírus šíril aj keď tam bolo mínus 22 stupňov, čo je bežná teplota v klasických mrazničkách.