Zatiaľ čo svetové centrum vzdelávania v gastronomických službách sídli vo švajčiarskom Lausanne, slovenské určite v Piešťanoch.
Presvedčila sa o tom aj Iveta Pospíšilová v Hotelovej akadémii Ľudovíta Wintera, kde to v utorok a stredu vyzeralo ako na rušnej ulici plnej výnimočných gastronomických prevádzok. Všetko mali v šikovných rukách študenti. Pedagógovia len mierne usmerňovali a dohliadali. Tak si návštevníci mohli objednať údené koleno v Bavorskej reštaurácii, čapované pivo v Pivárni u Švejka alebo bryndzové halušky v Dedinke v údolí. Aj ochutnať zákusky v štyroch cukrárňach, či čerstvo vyrábané pralinky. Bolo však toho ešte oveľa viac. Iveta Pospíšilová najskôr na úvodnom raute oslovila pedagóga Ľubomíra Šenkárika.
Gastrovianoce v Hotelovej akadémii v Piešťanoch
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
V Hotelovej akadémii v Piešťanoch pripravujú v adventom období sviatočné podujatie každý rok. Ak ste ich nestihli navštíviť tento raz, príležitosť bude aj nabudúce.