Kde kupujete jablká? Na trhu od pestovateľov, vo farmárskych predajniach, či v supermarketoch? Možno po tom, ako si vypočujete príspevok o projekte Staré sorty sú „in“, zmeníte adresu nákupu...
Doktorandka Andrea Uherková z Trenčína pripravila v spolupráci s Hotelovou akadémiou v Piešťanoch projekt varenia zo starých odrôd. Rozdiel v kvalite si pochvaľovala aj profesorka Mária Repíková, ktorá so študentmi pripravovala sladké i slané jedlá.
O nás – avízo Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Do Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera sa dnes ešte vrátime. Ak sa chcete dozvedieť, aké netradičné recepty zo starých odrôd jabĺk študenti pripravovali i čo znamená Bielokarpatský ovocný poklad, počúvajte nás aj po pol štvrtej.