Dnes a zajtra sa v Bratislave stretávajú profesionáli a odborníci zo sveta gastronómie, aby si navzájom vymenili cenné poznatky a inšpirovali sa navzájom vo svojej práci. Ich umenie môže ochutnať aj široká verejnosť. Gastro festivaly sú dôležité aj pre ekonomický a turistický rozvoj každej krajiny. O tom, ako môžu gastronomické festivaly pomôcť slovenskému gastro segmentu, sa Marcela Jedináková rozprávala s prezidentom aktuálne prebiehajúceho festivalu slovenskej gastronómie, prvým Slovákom, ktorý získal michelinskú hviezdičku, Petrom Duranským.
Dnes a zajtra sa v Bratislave stretávajú profesionáli a odborníci zo sveta gastronómie Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Príďte aj vy podporiť národné kolo gastronomického Oscara, je to najslávnejšia súťaž kuchárskeho umenia na svete, ktorá sa rozrástla v priebehu svojej viac ako 36 ročnej existencie na všetky kontinenty.