Bezpečné opekanie

Bezpečné opekanie

S pekným počasím sa nám začala aj sezóna grilovačiek a opekačiek, ktorých vône  sa šíria nielen od susedov, ale aj často aj vo voľnej prírode. Kde sa dá vychutnať si nielen vlastnoručne pripravený pokrm na živom ohni, ale aj atmosféru pukotajúceho ohňa priamo v prírode? Odpoveď Tatiany Šuškovej je jednoznačná.

Bezpečné opekanie Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

A aký je kódex skutočného opekača nielen v Mestských lesov Bratislava? 
• oheň zakladajte iba v ohnisku na vyhradenom mieste
• drevo skladujte minimálne dva metre od ohniska
• oheň pred odchodom uhaste vodou a pahrebu rozhrabte
• po vašom odchode sa môže rozfúkať vietor a riziko požiaru sa tým výrazne zvyšuje,
  preto nikdy nenechajte oheň bez dozoru
• nepúšťajte nahlas hudbu, nerušte zver a ostatných návštevníkov
• pri odchode zanechajte piknikové miesto čisté, bez odpadkov.

Autor: Tatiana Šušková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame