Bzince pod Javorinou.
Pamätáte sa na časy, keď takmer v každom dedinskom dvore krochkali jedno či dve prasatá, čakajúc na svoj tradičný údel skončiť v podobe voňavých klobás, či pečeného mäsa na domácom pekáči... Dnes by ste ošípané na dvoroch s upraveným trávnikom márne hľadali, rovnako ako v maštaliach dvorov roľníckych družstiev, kde boli v minulosti neodmysliteľnou súčasťou živočíšnej výroby. Peter Gulán, ktorého navštívila Tatiana Šušková, zostal sviniam aj po skončení činnosti miestneho poľnohospodárskeho družstva verný.
Leto na farme – avízo Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Prečo rodinní farmári zostávajú pri práci, ktorá sa nikdy nekončí – a či je večer, či je ráno, piatok či sviatok, vždy si vyžaduje celého človeka. Dozviete sa viac v ďalšej časti seriálu Leto na farme, v ktorej sa s Tatianou Šuškovou opäť vrátime na farmu Gulánovcov zameranú na šľachtenie ošípaných do Bziniec pod Javorinou.