Problémy v oblasti dodávok bravčového mäsa

Problémy v oblasti dodávok bravčového mäsa

Medzi najčastejšie druhy mäsa na našom stole stále patrí bravčovina. Aj keby sa na prvý pohľad zdalo, že nespĺňa požiadavky na zdravú výživu – opak je pravdou.

Závisí od toho, či jete mastné prerastené kusy, alebo chudé mäso. Práve bravčovina je ideálnou z hľadiska obsahu bielkovín. Slovensko už roky nie je sebestačné v dodávke bravčového mäsa a situácia, zdá sa začína postupne meniť. A to nielen vďaka malým predajniam mäsa, ktoré prevádzkujú malí mäsiari. Pokračuje Martin Jurčo.

Problémy v oblasti dodávok bravčového mäsa Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame