Príbeh chleba – avízo

Príbeh chleba – avízo

Aj keď nájdeme na sviatočných veľkonočných stoloch rôzne pochutiny, ktorých skladba a zloženie závisí od vkusu a chuti jednotlivých rodín, na žiadnom z nich nechýba chlebík.

V jednej trstínskej pekárni pečú chleba 24 hodín denne a rozvoniava široko ďaleko... Vôňa chleba prilákala aj Tatianu Šuškovú, ktorá ju navštívila v sprievode Miroslava Počuha.

Príbeh chleba – avízo Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Viac o chlebe, ako o každodennej potravine, ale aj o symboloch, ktoré predstavuje, sa dozviete na Rádiu Regina dnes po sedemnástej hodine, keď vám Tatiana Šušková ponúkne feature Príbeh chleba. 

Tatiana Šušková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame