...pripravuje aj pekárov a cukrárov vo vlastných dielňach.
Volajú ju aj voňavá škola. V Topoľčanoch na Krušovskej ceste v blízkosti bývalého pivovaru sa nachádza Stredná odborná škola. Pripravuje mladých ľudí v potravinárskych odboroch. Napriek tomu, že tieto sú v súčasnosti málo atraktívne, tu to nielen vonia, ale aj žije. Škola má totiž v odboroch pekár a cukrár i vlastné dielne. Školu navštívila Iveta Pospíšilová. Najskôr sa pozrela do dielní a na záver sa pozhovárala s riaditeľom školy Milanom Ašverusom.
SOŠ Krušovská v Topoľčanoch Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Študenti Strednej odbornej školy na Krušovskej ceste v Topoľčanoch sa pripravujú aj v odbore mäsiar. No najmä pekári a cukrári sa pravidelne zúčastňujú na súťažiach Mladý tvorca a Gastrodanubius, z ktorých nosia vždy aj ocenenia. Napriek tomu, že mladých ľudí možno odrádzajú trojsmenné prevádzky v pekárňach, o absolventov školy je záujem nielen u nás, ale aj v zahraničí.