Hliva ustricovitá a jej spracovanie v Trnave

Hliva ustricovitá a jej spracovanie v Trnave

Aj keď sa dnes veľa hovorí o ekologickom poľnohospodárstve a takzvanom čistom dorábaní plodín, v niektorých odvetviach ešte nemáme prvovýrobcov.

A to aj napriek tomu, že je o dané komodity záujem. Jedným z takýchto segmentov je aj odvetvie dorábania húb pre spracovanie v odvetví biotechnológií a výroby výživových doplnkov. Jeden z takýchto projektov sa úspešne rozvinul v Trnave, no stále narážajú na problém dodávky základnej suroviny. Viac o tomto podnikateľskom zámere v oblasti biotechnológií sa dozvedel Martin Jurčo od otca a syna – Adriána a Tibora Dobolyovcov.

Hliva ustricovitá a jej spracovanie v Trnave Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame