Toto mi chutí, toto nie. To mám rada, to nemusím. Takto sme pred niekoľkými rokmi reagovali na jedlá, ktoré nám niekto ponúkol na návšteve, či v reštaurácii. Doba sa zmenila. Dôkazom je mail pani Daniely. Jej problému sa venovala Viera Horáková.
Vedia nás v reštauráciách informovať o zložení potravín? - 1. časť
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Pred chvíľou sme hovorili o problémoch ľudí, ktorí trpia alergiou, alebo intoleranciou na niektorú zložku potravy. Pomôcť im môže odborný personál, ale tiež potrebné informácie v jedálnom lístku. Pokračuje Viera Horáková.
Vedia nás v reštauráciách informovať o zložení potravín? - 2. časť
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.